Wat is Zonnig Waasland

Met het project ‘Zonnig Waasland’ gaat de lokale energiecoöperatie MegaWattPuur resoluut voor meer zonnepanelen in het Waasland. Volgens het principe van een groepsaankoop worden sociaal-ecologisch verantwoorde panelen aangekocht, aan scherpe, vooraf bepaalde prijzen.

Zonnepanelen op je woning, voor je jeugdbeweging, sportclub, vereniging, vzw of bedrijf? Via onze groepsaankoop Zonnig Waasland plaatsen we installaties tot 50 panelen.

We maken je wegwijs in de wondere wereld van zonne-energie!

Samenaankoop met ontzorging

Samenaankoop

Omdat we jaarlijks toch verschillende installaties kunnen realiseren, kan Zonnig Waasland een interessante prijs verkrijgen bij de zorgvuldig geselecteerde aannemers. Onze partner-aannemers worden jaarlijks immers aan een grondige evaluatie en prijsonderhandeling onderworpen, zodat Zonnig Waasland steeds marktconforme prijzen en technische standaarden kan garanderen.

Persoonlijk advies & ontzorging

Persoonlijk advies en ontzorging zijn twee van de belangrijke pijlers van Zonnig Waasland. In de wereld van de zonnepanelen zie je soms door de bomen het bos niet meer. Daarom helpt onze adviseur jou om een duidelijk beeld te krijgen en je verder te begeleiden van A tot Z. Op die manier hoef je je geen zorgen te maken over het vergelijken van offertes en de administratieve rompslomp. Bij enige twijfel of vragen staat onze adviseur altijd klaar.

Voor iedereen

Zonnig Waasland is er voor eigenaars, maar ook voor huurders. Samen gaan we op zoek naar de geschikte oplossing voor jouw situatie en geven we ook de nodige informatie mee. Ben je dus huurder of mede-eigenaar van een appartement, neem gerust contact met ons op.

Wie zijn we

Maar kennis met onze medewerkers, installateurs en partners

Medewerkers

Maarten, Frauke, Wim, Jan en Wouter - allen betrokken bij MegaWattPuur.

Installateur

Atom Solar.

Partners

Provincie Oost-Vlaanderen.

Technisch aanbod

  • een gunstige, vooraf bepaalde prijs.
  • sociaal-ecologisch verantwoorde panelen
  • verschillende kwalitatieve omvormers (waardoor een op maat gemaakte installatie aangeboden kan worden.)
  • Een vaste lokale aannemer. Zo is er voor jou één duidelijk contactpersoon op de lange termijn.
  • een burgerinitiatief door en voor burgers waardoor we een persoonlijke, objectieve, vrijblijvende en onafhankelijke berekening kunnen aanbieden.
  • een snellere afhandeling dan andere groepsaankopen.
  • kwaliteitscontrole na installatie door MegaWattPuur (meer dan de wettelijke verplichting).
  • hulp in contracten voor complexere situaties (bewoners van appartementen, huurders, verhuurders).

Realisaties